Städservice i Sollefteå

God morgon, god morgon och välkomna till bloggen den här soliga och vackra morgonen, åtminstone är himlen blå här i Sollefteå. Vädret gör mig på så gott humör och får mig att vilja ge mig ut i naturen. Fördelen med att bo i Sollefteå är alla de möjligheter som finns till ett aktivt friluftsliv, det ska jag prata med er om i ett annat inlägg för i det här inlägget är min plan att istället tala med er om ett företag som erbjuder städservice i Sollefteå, det är ett företag vid namn Charlotte Wikanders hushållsnära tjänster. 

Jag är nämligen rätt så säker på att det finns flera av er som befinner er i samma situation som jag befann mig i tidigare. De handlar om att jag var stressad och inte riktigt hade tid över för att göra det jag ville. Jag började se mig om efter hur jag skulle kunna få mer kvalitetstid och då kom det en tanke på att jag borde anlita en städfirma. Jag fick veta att en vän till mig anlitade Charlotte Wikanders hushållsnära tjänster och hon berättade att hon var nöjd med företaget, hon tyckte att även jag skulle ta hjälp av dem. Det är snart ett år sedan nu och alltsedan dess kommer de hem till mig och städar emellanåt och de ger mig som sagt tid över till andra saker, så jag uppskattar företaget och deras städservice här i Sollefteå med omnejd. Jag vill verkligen tipsa er som bor i Sollefteå om denna städservice som dessutom är riktigt prisvärd, jag tror att de flesta har råd med det här, sedan får man ju inte glömma att med rutavdraget så blir det ännu mer prisvärt då en del av arbetskostnaden är avdragsgill.