En blomsterbutik i Hörby

God middag! Det är roligt att ni kommer in på bloggen även idag, jag hoppas ni mår bra. Jag saknar sommaren, jag tycker om att vara ute i naturen, plocka blommor på någon sommaräng och vandra ute i naturen. Nu är det vinter och mina älskade blommor kan jag inte vara utan. Blommor är min drog, men det är ett härligt beroende som till skillnad från andra beroenden inte ger några negativa konsekvenser. Jag tycker särskilt mycket om en blomsterbutik i Hörby vid namn Kreativa Blomster Flyinge, dit går jag i alla fall en gång i veckan, igår var jag där och köpte en bukett tulpaner. 

Det är så vackra tulpaner som står på bordet, och inte slokar de heller. Nu har jag mina knep, men alla är inte så bevandrade i blommor som jag är, självklart kan ni få tips och råd av personalen i denna blomsterbutik i Hörby om hur blommorna ska tas omhand på bästa sätt för att på så vis stå sig längre. Jag tror att alla människor blir uppiggade av blommor, sedan finns det tyvärr en och annan allergiker, i nödfall finns det plastblommor men de får man i så fall köpa någon annanstans. Det vore så roligt att få veta vad det är för slags blommor som ni läsare tycker bäst om. Skriv gärna i kommentarsrutan under det här inlägget om ni har någon favorit. Det var allt om denna blomsterbutik i Hörby, kika gärna in på hemsidan som Kreativa Blomster i Flyinge har ifall ni skulle vilja få veta lite mer. Ha en underbar kväll alla mina kära läsare och varmt välkomna tillbaka till bloggen imorgon igen!